Századok sisakjai
vasarok2018eng-1000px
Színház
Nemzeti Színház

szenzjohannanemzetiszinhazpancel5

Nagy Fruzsina jelmeztervezőnek hála a Nemzeti Színház Szent Johanna című darabjában is főszerepet kaphatott egy Bánsághi Páncél.

A darab jelenetei és Bánfalvi Eszter színésznő törékeny alkata egyaránt megkövetelte, hogy Máté a páncél kialakításánál elsősorban a kényelmi szempontokat vegye figyelembe. Ennek örömére sikerült olyan új megoldásokat találnia, amely lehetővét teszi, hogy a színésznő a vállvértben majdnem teljesen fel tudja emelni a feje mellett a karját, amely az eddigi vállvérteknél nem volt lehetséges.

Read more...
 
Pirner Alma

Pirner Alma"Európa leghíresebb egzotikus táncosnője, aki elegáns, érzéki és lélegzetelállító műsoraival a világ minden táját meghódította.

Fő stílusjegye a burlesque, nőies és visszafogott elegancia és báj, folyamatosan megújuló műsor repertoárral földön és levegőben egyaránt.
A 2006-2007-es Egzotikus tánc Világbajnokságot egyetlen európaiként a verseny 31 éves múltjában elsöprő sikerrel nyerte érzéki légtornász produkciójával, ahol hernyóból változott át 8 méter magasan pillangóvá."

"Két alkalommal csodálhattuk a Playboy címlapján, emellett számos magyar és külföldi férfimagazinban szerepelt."

Forrás: Pirner Alma rajongói oldala

Read more...
 
Szálfegyver nyél külön is kapható
Rent an armour