Századok sisakjai
vasarok2018hun-1000px
Egyedi megrendelések

Megrendelőlap ↧

1. Rendelhető termékek:

Egyedi darabok megrendelése estén vállaljuk még a legvadabb – még kivitelezhető – ötletek megvalósítását is, legyen szó akár egy díszes, sűrűn bordázott német típusú vértről, akár egy filmben látott fantasy páncélzatról. Ahogy mondani szokás, a képzeletednek csak a pénztárcád szabhat határt.

Megkereshetsz minket konkrét képekkel egy múzeumi darabról vagy bármilyen elképzeléssel amit megálmodtál. Ha szükséged van rá, az általad választott korszaknak megfelelő, korhű típus kiválasztásában is szívesen segítünk.

2. Árajánlat kérés

Mielőtt árajánlatot kérsz tőlünk fontos, hogy tisztázd magadban, hogy pontosan mit is szeretnél és mire szeretnéd használni az adott darabot. Egy díszes vértet szeretnél a szobád sarkába dekorációként, vagy egy olyat amit alkalomadtán magadra ölthetsz, használni is tudsz.

Árajánlatot a lentebb található űrlap kitöltésével tudsz kérni.

3. Megrendelés

Amennyiben az általunk adott árajánlat számodra is megfelelő, a következő lépések szükségesek a megrendelésed érvényesítéséhez:

  • méretvétel:
    személyesen vagy e-mailben az általunk küldött méretvételi lap kitöltésével.
  • egyedi megrendelés leelőlegezése:
    nettó 50.000 Ft feletti értéknél a teljes vételár 50%-a.
    Amennyiben megrendelésed nettó értéke nem haladja meg az 50.000 Ft-ot, nem kérünk előleget.

Mivel ezen termékek elkészítése általában igen időigényes, ezért több hónapra előre tudjuk csak felvenni a rendelésedet. A megrendeléskor általában csak a munkához való hozzákezdés dátumát tudjuk majd megadni.

Rendeld meg most "álmaid páncélját"
az alábbi megrendelőlap kitöltésével!

Kötelező *

 Személyes átvétel / Personally
 Postai úton / Post

  Refresh Captcha  
 

 
Szálfegyver nyél külön is kapható
Páncélkölcsönzés